ClubCollect

Beste leden,

De afgelopen tijd zijn we bezig geweest met het verbeteren van een belangrijk aspect binnen de club, namelijk het innen van lidgelden en verwerken van barrekeningen. Doorgaans is het inningsproces van lidgelden en barrekeningen een tijdrovende klus, waar veel administratie bij komt kijken. Vanaf dit jaar zullen we werken met ClubCollect; een online tool die een aantal stappen van het factureren automatiseert, waaronder het versturen van betaalverzoeken, herinneringen, en het verwerken van betalingen.

Daarnaast biedt ClubCollect ook voordelen voor jou als lid. Met ClubCollect kun je er namelijk voor kiezen om in termijnen te betalen en bepaal je gemakkelijk zelf op welke datum het geld wordt afgeschreven. Je krijgt daarnaast een persoonlijke betaalpagina met een factuuroverzicht waarin je bijvoorbeeld zelf je gegevens kunt aanpassen of ons een vraag kunt stellen.

Hoe werkt het precies?


ClubCollect is een online facturatiemodule die onze vereniging ondersteunt bij het innen van lidgelden en rekeningen. Vanaf dit seizoen ontvang je van ClubCollect een betaalverzoek met een link naar jouw persoonlijke betaalpagina per e-mail of sms. Op jouw persoonlijke betaalpagina kies je welke betaalmethode je gebruikt, namelijk Bancontact, bankoverschrijving of domiciliëring.

Betaal je het liefst in termijnen? Dan verlopen de betalingen altijd via domiciliëring of bankoverschrijving. Je bepaalt zelf op welke dag de betaling wordt afgeschreven, en voorafgaand aan iedere afschrijving ontvang je een aankondiging, zo ben je altijd op de hoogte en kun je ervoor zorgen dat je op tijd de overschrijving inplant!


Delen van gegevens


Om de dienstverlening uit te kunnen voeren delen wij als vereniging enkele persoonsgegevens met ClubCollect, waaronder je naam, e-mailadres, woonadres, bankgegevens, telefoonnummer en het te voltooien betaalbedrag. Je persoonsgegevens zullen nooit zonder toestemming worden verspreid of gebruikt voor commerciële doeleinden. Bekijk het Privacy Statement op de website van ClubCollect voor een exacte beschrijving van de gegevensverwerking. ClubCollect verwerkt de persoonsgegevens geheel in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU 2016/679.13-14).

Wij zijn erg blij met deze stap. Als jullie hier vragen over hebben, kunnen jullie ons altijd even benaderen. Ook als er tijdens het werken met ClubCollect vragen zijn staan we klaar om te helpen.


Met vriendelijke groeten,


Het bestuur

©2020 by TC Temse

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now